11 april: Inclusieve oplossingen voor arbeidsmarktkrapte


Tijdens deze online bijeenkomst bespreken we drie concrete voorbeelden van werkgevers die grote moeite hadden of hebben om personeel te vinden. Deze werkgevers vertellen uit eigen ervaring hoe ze met dit veel voorkomende probleem zijn omgegaan. Hebben ze inclusieve oplossingen gevonden voor de huidige krapte op de arbeidsmarkt? Hoe hebben ze dat aangepakt? En hoe kun jij dat het beste aanpakken? Tijdens deze inspiratiesessie is er genoeg tijd om vragen te stellen aan werkgevers en deskundigen, dus als jij ook op zoek bent naar gemotiveerde medewerkers, doe vooral mee!

Praktische informatie

Datum en tijd: Dinsdag 11 april van 15.00 tot 16:00 uur 
Voor wie? Werkgevers die openstaan voor inclusieve oplossingen voor arbeidsmarktkrapte
Waar? Online
Deelnemen:  via deze link

Programma

Drie organisaties die op een inclusieve manier omgaan met personeelstekorten:

  • Sjoerd Hauptmeijer, CEO en mede-oprichter van The Young Digitals, een bedrijf dat vroegtijdige schoolverlaters aanneemt, begeleidt en plaatst op een plek waar hun talenten volledig tot hun recht kunnen komen.  
  • Pieternel Peeters, praktijkopleider bij Kennemerhart, een zorginstelling die anderstaligen, bijvoorbeeld statushouders, laat instromen via een opleiding met baangarantie. Zij wonnen de Impactmaker Publieksprijs 2022.  
  • Natasja van Rens, HR-directeur van Dura Vermeer, een bouwonderneming die zich inzet om meer vrouwen in de bouw aan het werk te krijgen, zowel op de werkvloer als aan de top. Dura Vermeer’s eigen vrouwennetwerk EVA heeft als doel verbinden, versterken en ontwikkelen.  

Deel dit bericht