15 november: Bijeenkomst netwerk Gelijke kansen – inclusieve arbeidsvoorwaarden en inclusief belonen


Op dinsdag 15 november komt het netwerk Gelijke Kansen weer virtueel bijeen. Naast (on)geschreven regels en omgangsvormen zijn er nog meer manieren waarop je gelijke kansen binnen je organisatie kunt stimuleren. Deze keer gaan we het daarom hebben over: inclusieve arbeidsvoorwaarden en inclusief belonen.

Programma

Volgt..

Praktische informatie

Datum en tijd: 15 november 2022 van 15.00 tot 16.30 uur
Waar? Online
Voor wie? Managers diversiteit en inclusie, HR-professionals die D&I in hun portefeuille hebben.
Deelnemen: Aanmelden kan via deze link.

Over het netwerk Gelijke kansen

De Nederlandse beroepsbevolking heeft een heel diverse samenstelling. Al die unieke talenten en verschillende zienswijzen en denkbeelden kunnen we met z’n allen nog veel beter tot hun recht laten komen. Binnen dit nieuwe netwerk gaan we elkaar helpen om die kansen te ontdekken en te benutten. Divers en inclusief werkgeven gaat over aantrekkelijk zijn voor de volledige beroepsbevolking en dat alle medewerkers zich welkom voelen en gelijke kansen krijgen. En dat is dus ook precies waar we in het netwerk gelijke kansen op gaan inzetten.

We hebben het afgelopen jaar alle stappen op de routekaart naar gelijke kansen langsgelopen, waarop het nu tijd is voor een volgende stap. De komende tijd gaan we in samenwerking met AWVN het thema verder uitdiepen door samen inspirerende sessies te organiseren. Om zo nog meer werkgevers mee te nemen op de weg naar gelijke kansen, door goede aanpakken en voorbeelden te verkennen en uit te diepen.

Deze sessies organiseren we samen met werkgeversvereniging AWVN. Dat is ook de plek waar je je kunt aanmelden.

Deel dit bericht