16 februari: Kennissessie over preventie van uitval door psychische klachten


Op 16 februari organiseren De Normaalste Zaak en werkgeversvereniging AWVN, in nauwe samenwerking met Suzanne van Hees van De Mentaal Gezonde Zaak, een Kennissessie over preventie van uitval door psychische klachten.

Voor wie?

Deze sessie is bedoeld voor HR-professionals, leidinggevenden, P&O-adviseurs en aanjagers van inclusie en duurzame inzetbaarheid.

Programma

Interview – In een dubbelinterview met een arbeidsdeskundige en een leidinggevende leren we over hun ervaringen met dit thema. Zij zijn tijdens een pilot van De Mentaal Gezonde Zaak actief aan de slag gegaan om uitval door psychische klachten te voorkomen en delen graag hun bevindingen en tips met ons.

Dialoog – Hoe ga je het gesprek aan met een medewerker als je merkt dat psychische klachten het werk beïnvloeden? Hoe kun je voorkomen dat iemand uitvalt? Belangrijke vragen waar we samen antwoorden op gaan vinden.

Praktische informatie

Datum: Dinsdag 16 februari
Tijd: 15.00 – 16.00 uur of 16.00 – 17.00 uur (voorkeur is aan te geven in het aanmeldformulier)
Deelnemen: Aanmelden kan via deze link
De link voor de ZOOM-sessie zal een week voor de sessie worden gedeeld.

Zijn er vragen die je graag gesteld ziet worden tijdens het interview? Laat het ons dan in het aanmeldformulier weten, zodat we dit mee kunnen nemen in de voorbereidingen. Ook tijdens de sessie is er ruimte om live vragen te stellen.

Deel dit bericht