19 november: kennisdeling over onderzoek naar inclusie


Het regionale werkgeversnetwerk De Normaalste Zaak Utrecht organiseert samen met de Universiteit Utrecht op dinsdag 19 november een kennissessie over onderzoek op het gebied van inclusie. Leer meer over de rol van publieke dienstverleners en werkgeversnetwerken t.a.v. inclusie. Of welke actoren in de HRM waarde(n)keten van Inclusiviteit van belang zijn. En natuurlijk gaan we ook aan de slag!

Wanneer

19 november 2019 van 10.00 – 12.00 uur

Waar

Boothzaal, Universiteits bibliotheek. Utrecht Sciencepark,  Heidelberglaan 3, 3584 CS Utrecht
De Boothzaal is gelegen op de 1e verdieping, direct links bovenaan de trap. Per lift bereikbaar. Lift is gelegen achter de trap in de entreehal.
» Lees hier meer over de bereikbaarheid en toegankelijkheid

Aanmelden

Klik hier om het aanmeldformulier te openen

Programma

09:30 uur: Inloop
10:00 uur: Dr. Rik van Berkel deelt zijn kennis t.a.v. zijn onderzoek waar ruim 100 partners van De Normaalste Zaak aan hebben bijgedragen
10:30 uur: Prof. Paul Boselie zoomt in op de toegevoegde waarde van strategisch HRM en actoren in de HRM waarde(n)keten van inclusiviteit
11:00 uur: Discussie en aan de slag met “best principles” om integrale verbinding te maken tussen het thema inclusiviteit en andere relevante HRM thema’s zoals Welzijn, Vitaliteit, Diversiteit, Duurzame Inzetbaarheid etc.
12:00 uur: Einde