24 september: DNZ on Tour | Zwolle e.o.


De Normaalste Zaak gaat On Tour, want het is tijd om aan de slag te gaan!

Met zoveel mogelijk werkgevers willen we verder bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Op 24 september organiseren we een sessie in regio Zwolle, waar werkgevers potentiële partners en bedreven, ervaren collega-werkgevers ontmoeten en afspraken maken om samen aan de slag te gaan.

Voor wie

Onze Tour is bedoeld voor werkgevers én publieke partners.
Met werkgevers bedoelen we ook echt álle werkgevers: van mkb-bedrijven tot multinationals en van commerciële bedrijven tot overheidswerkgevers.
Onder publieke partners verstaan we de vertegenwoordigers van gemeenten, UWV, en werkgeversservicepunten (WSP’s).

Waarom

Veel organisaties zitten met onvervulde vacatures. Tegelijkertijd zijn veel mensen met een arbeidsbeperking ongewild werkloos. Met DNZ On Tour versterken wij de verbinding tussen werkgevers en arbeidsmarktregio’s en tillen we hun samenwerking naar een hoger plan om zo samen de kansen voor werkzoekenden te vergroten.

Programma

13.30Inloop
14.00Start programma
Ervaringsdeskundige aan het woord
Stand van zaken regio Zwolle e.o.
Cross The Line
[wpex more="Workshops ⇓" less="Workshops ⇑"]
Inclusie-versnellen - Krijg antwoord op al je praktische vragen over (starten met) inclusief werkgeven. Stel je vragen aan één van onze Inclusieversnellers; een door de wol geverfde projectleider van een groot bedrijf en ga direct aan de slag!

Benut je inkoopkracht! - In deze workshop kom je te weten hoe meerdere overheidswerkgevers samen met hun opdrachtnemers duurzame banen creëerden voor mensen met een arbeidsbeperking. Leer hoe jij samen met je leveranciers inclusieve inkoop een stevige impuls geeft.

Succesvol grotere aantallen werkzoekenden vinden - Aan de hand van een routekaart presenteren we de lessen uit bestaande grote wervingen. Met deze roadmap identificeren we knelpunten bij het realiseren van grote wervingen in uw eigen organisatie en leer je hoe je met een strak actieplan een groot aantal vacatures kunt vervullen.

Lef hebben voor Open Hiring - Open Hiring vraagt lef van werkgevers om mensen die zeggen het werk te willen en kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen. In deze workshop maakt u kennis met het Open Hiring-programma van maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation én wat erbij komt kijken als u met Open Hiring aan de slag wilt.

Employer branding - Leer hoe je jezelf als werkgever aantrekkelijk maakt voor werkzoekenden.

De kunst van stapelbanen - Leer op creatieve wijze banen te combineren met collega-werkgevers. [/wpex]
Speedmeets
17.15Afsluiting
17.30Netwerkborrel