26 oktober: uitwisselingssessie ‘intervisie voor inclusionisten’


Wat maak jij persoonlijk mee in je werk?

Tijdens onze online uitwisselingssessies voor inclusieve werkgevers delen we ervaringen en uitdagingen in ‘coronatijd’ en bespreken we relevante inclusiethema’s. Ook verzamelen we via deze weg de verhalen en worstelingen van inclusieve werkgevers, om die op de juiste plek te adresseren en zo knelpunten te helpen oplossen. Op maandag 26 oktober (15.00 – 16.30 uur) organiseren we een intervisie voor mensen die werk maken van de banenafspraak.

Intervisie

In deze turbulente tijd is inclusief werkgeverschap relevanter dan ooit, maar helaas nog niet altijd een vanzelfsprekendheid. Hoe zorg je ervoor dat belangrijke thema’s als diversiteit, gezondheid en wendbaarheid van medewerkers on topic blijven?

Door de coronamaatregelen is het momenteel extra hard en uitdagend werken voor jullie als inclusie-projectmanager of inclusionist binnen je organisatie. Wellicht vind je nu minder herkenning of open deuren bij collega’s of raakt de harde economische realiteit ook de meer kwetsbare medewerkers.

Tijdens deze uitwisselingssessie krijg je de gelegenheid om jouw issues in jouw rol, werk en werkplezier voor te leggen aan collega-professionals en door ervaringen te delen elkaar een helpende hand te bieden.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via deze link

We werken tijdens deze online sessie met Teams.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin