27 november: DNZ on Tour | Tilburg e.o.


De Normaalste Zaak gaat On Tour, want het is tijd om aan de slag te gaan!

Met zoveel mogelijk werkgevers willen we verder bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Op 27 november organiseren we een sessie in regio Tilburg, waar werkgevers potentiële partners en bedreven, ervaren collega-werkgevers ontmoeten en afspraken maken om samen aan de slag te gaan.

Voor wie

Onze Tour is bedoeld voor werkgevers én publieke partners.
Met werkgevers bedoelen we ook echt álle werkgevers: van mkb-bedrijven tot multinationals en van commerciële bedrijven tot overheidswerkgevers.
Onder publieke partners verstaan we de vertegenwoordigers van gemeenten, UWV, en werkgeversservicepunten (WSP’s).

Waarom

Veel organisaties zitten met onvervulde vacatures. Tegelijkertijd zijn veel mensen met een arbeidsbeperking ongewild werkloos. Met DNZ On Tour versterken wij de verbinding tussen werkgevers en arbeidsmarktregio’s en tillen we hun samenwerking naar een hoger plan om zo samen de kansen voor werkzoekenden te vergroten.

Programma

13.30Inloop
14.00Start programma
Ervaringsdeskundige aan het woord
Stand van zaken regio Tilburg e.o.
Cross The Line
[wpex more="Workshops ⇓" less="Workshops ⇑"]
Inclusie-versnellen - Krijg antwoord op al je praktische vragen over starten met en verduurzamen van inclusief werkgeven. Een door de wol geverfde projectleider neemt je aan de hand van diverse voorbeelden mee in het maken van een bussiness case.

Open Hiring - Open Hiring vraagt lef van werkgevers om mensen die zeggen het werk te willen en kunnen doen, zonder sollicitatiegesprek aan te nemen. In deze workshop maakt u kennis met het Open Hiring-programma van maatschappelijk ontwikkelaar Start Foundation én wat erbij komt kijken als u met Open Hiring aan de slag wilt.

Benut je inkoopkracht! - In deze workshop kom je te weten hoe meerdere overheidswerkgevers samen met hun opdrachtnemers duurzame banen creëerden voor mensen met een arbeidsbeperking. Leer hoe jij samen met je leveranciers inclusieve inkoop een stevige impuls geeft.

Succesvol grotere aantallen vacatures vervullen - Aan de hand van een routekaart presenteren we de lessen uit bestaande grote wervingen. Met deze roadmap identificeren we knelpunten bij het realiseren van grote wervingen in uw eigen organisatie en leer je hoe je met een strak actieplan een groot aantal vacatures kunt vervullen.

Groepsplaatsingen en groepsarrangementen - Maak kennis met het Mixed People Concept; het creëren van een kweekvijver voor goed personeel met een positieve business case als basis. Werkgevers halen hiermee flexibiliteit in huis en zijn tegelijkertijd met MVO bezig.

TALENT UIT.... - Via TALENT UIT… kom je razendsnel in contact met gemotiveerde talenten. Een talent is meer dan een cv: onze kandidaten presenteren zich 24/7 aan jou met foto en/of video! We geven je een online rondleiding en laten zien hoe ook jij geschikte kandidaat-werknemers kunt vinden. [/wpex]
Speedmeets
17.00Netwerkborrel