30 november: uitwisselingssessie ‘werkbehoud’


Tijdens onze online uitwisselingssessies voor inclusieve werkgevers delen we ervaringen en uitdagingen in ‘coronatijd’ en bespreken we relevante inclusiethema’s. Ook verzamelen we via deze weg de verhalen en worstelingen van inclusieve werkgevers, om die op de juiste plek te adresseren en zo knelpunten te helpen oplossen. Op maandag 30 november organiseren we van 15.00 – 16.00 uur een uitwisselingssessie over werkbehoud voor mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt.

Werkbehoud

Door de recente ontwikkelingen staat de arbeidsmarkt voor de ene branche op zijn kop en gaat de andere branche op slot. Het is een tijd van transitie en beweging, waarin er onder druk van reorganisaties, ontslagen, krimp, groei en tekorten meer en meer wordt gevraagd van werkgevers én werknemers. Er komt meer aandacht voor een leven lang leren, omscholing en van werk naar werk trajecten. Hoe zorg je ervoor dat je als inclusieve werkgever dit faciliteert voor de doelgroep kwetsbare medewerkers, zodat je werkbehoud waarborgt?

Het programma geven we vorm aan de hand van een korte vragenlijst die binnenkort naar onze partners uitgaat. Ook delen we relevante informatie over mogelijkheden t.a.v. werkbehoud.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via deze link

We werken tijdens deze online sessie met Zoom.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin