31 oktober: DNZ on Tour | Arnhem en Nijmegen


De Normaalste Zaak gaat On Tour, want het is tijd om aan de slag te gaan!

Met zoveel mogelijk werkgevers willen we verder bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt. Op 31 oktober organiseren we een sessie in regio Arnhem/Nijmegen, waar werkgevers potentiële partners en bedreven, ervaren collega-werkgevers ontmoeten en afspraken maken om samen aan de slag te gaan.

Voor wie

Onze Tour is bedoeld voor werkgevers én publieke partners.
Met werkgevers bedoelen we ook echt álle werkgevers: van mkb-bedrijven tot multinationals en van commerciële bedrijven tot overheidswerkgevers.
Onder publieke partners verstaan we de vertegenwoordigers van gemeenten, UWV, en werkgeversservicepunten (WSP’s).

Waarom

Veel organisaties zitten met onvervulde vacatures. Tegelijkertijd zijn veel mensen met een arbeidsbeperking ongewild werkloos. Met DNZ On Tour versterken wij de verbinding tussen werkgevers en arbeidsmarktregio’s en tillen we hun samenwerking naar een hoger plan om zo samen de kansen voor werkzoekenden te vergroten.

Programma

15.30Inloop
15.45Start programma
Ervaringsdeskundige aan het woord
Welkom en stand van zaken regio Arnhem e.o.
Cross The Line
[wpex more="Workshops ⇓" less="Workshops ⇑"]
Inclusie-versnellen - Krijg antwoord op al je praktische vragen over (starten met) inclusief werkgeven. Stel je vragen aan één van onze Inclusieversnellers; een door de wol geverfde projectleider van een groot bedrijf en ga direct aan de slag!

Benut je inkoopkracht! - In deze workshop kom je te weten hoe meerdere overheidswerkgevers samen met hun opdrachtnemers duurzame banen creëerden voor mensen met een arbeidsbeperking. Leer hoe jij samen met je leveranciers inclusieve inkoop een stevige impuls geeft.

Leef je in in je inclusieve collega - Je krijgt ingrediënten mee op basis waarvan jij binnen je organisatie keuzes kan (laten) maken om deze doelgroep zich te laten ontwikkelen en duurzaam in te zetten

Wat is jouw verhaal? - Laat je inclusieve hart sneller kloppen en ontdek de kracht van het creëren van waardevolle matches

De invulling van inclusief beleid in de praktijk - Leren om te werken: praktische tips & tools voor werkgevers [/wpex]
17.15Speedmeets en netwerkborrel
18.00Einde