7 sept: Speedmeet 33vanLeusden en WerkgeversServicepunt Amersfoort


De 33vanLeusden en het Werkgevers Servicepunt regio Amersfoort organiseren op 7 september van een speedmeet voor werkgevers met werkzoekenden uit de Doelgroep Banenafspraak en mensen die meer moeite hebben om een arbeidsplaats te vinden.

Datum: Donderdag 7 september 2017, 15.00 – 18.00 uur
Locatie: Stichting Voila, Atria aan de Asschatterweg 36-b, 3831 Leusden

U krijgt als deelnemende werkgever eerst een rondleiding door het nieuwe en multifunctionele schoolgebouw Atria, waarin een basisschool en kinderboerderij gevestigd zijn en hoort meer over de vorderingen van Stichting Voila rondom inclusief werkgeverschap.

Na deze rondleiding gaat de Meet & Greet van start. Alle bedrijven worden voorgesteld aan de kandidaten, waarna u kennis met hen kunt maken. De kandidaten nemen hun cv mee en komen met of zonder (job)coach. U kunt vrijblijvend en laagdrempelig kennis maken om te zien of zij geschikt zijn voor uw vacature of passen binnen uw bedrijf. Als afsluiting volgt een informele borrel.

Meedoen?

Heeft u een vacature voor een reguliere baan, stage of leerwerkplek en staat u open voor kandidaten die meer moeite hebben om een arbeidsplaats te vinden? Meld u aan voor de speedmeet.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via j.buitenhuis@amersfoort.nl. Bel of mail voor meer informatie naar Jantine van den Burg –Buitenhuis, projectmedewerker WSP Amersfoort via j.buitenhuis@amersfoort.nl en 06 – 52535787 of naar Marieke Mulder, regiocoordinator 99vanAmersfoort via mariekemulder@denormaalstezaak.nl en 06 – 11351729.

Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedInEmail this to someone