99vanZuid-Kennemerland & IJmond sluit met positief resultaat 2017 af


Dit netwerk, de 99vanZuid-Kennemerland & IJmond, heeft in 2017 veel goeds tot stand gebracht. En ook persoonlijk heeft het ons veel opgeleverd. Brigitte Paulissen en Peter Don blikken terug.

Successen van het netwerk

  • De 99vanZuid-Kennemerland & IJmond is dit jaar verder gegroeid naar 75 deelnemers.
  • De netto plaatsingscijfers voor onze regio waren t/m het 2e kwartaal positief. Voor het bedrijfsleven zelfs zo positief dat we nu al kunnen stellen dat de doelstelling voor dit jaar ruim wordt gehaald.
  • Er zijn mooie initiatieven gestart binnen Zuid-Kennemerland en de IJmond. Voorbeelden daarvan zijn WIM, TRIASS, Career Creation en Lotus College.
  • We zijn in contact met tal van organisaties, projecten en personen, die bijdragen aan het plaatsen van mensen met een beperking. Gaandeweg krijgen we een goed beeld van het krachtenveld.
  • Er is een goede samenwerking ontstaan met het WerkgeversServicepunt en er liggen veel kansen om de samenwerking nog meer uit te baten ten faveure van de bedrijven, die mensen uit de doelgroep willen plaatsen, en ten bate van de doelgroep zelf!
  • We organiseerden verschillende bijeenkomsten, waaronder de succesvolle Zomerbijeenkomst bij Teva en de Najaarsbijeenkomst op 4 december bij Nova Maritiem in IJmuiden. Daarover meer elders in deze nieuwsbrief.

Samen verder gaan

Inclusief werkgeven is soms een taai onderwerp. In onze jachtige Randstad ontbreekt dikwijls de tijd om naar bijeenkomsten te gaan die niet meteen, op de korte termijn resultaat opleveren. Toch zijn die ontmoetingen vaak weer leerzaam vanwege de tips, de nieuwe inzichten en opdoen van nieuwe contacten. Heb je liever een een-op-eengesprek over zaken die bij jou spelen, dan kun je ons altijd benaderen, we schuiven dan graag even aan tafel. Ook kun je informatie over jouw aanpak/ervaringen delen via de nieuwsbrief. Mail ons je copy en wij regelen de rest.

Deel dit bericht