DNZ_logo_mvo_02._nb
twitter linkedin instagram 
- jaaroverzicht netwerk Onderwijswerkgevers -
Nieuwsbrief - header Onderwijswerkgevers

Het netwerk Onderwijswerkgevers groeit!

In juli startten we het netwerk Onderwijswerkgevers. Op een vrijdagochtend vlak voor de zomervakantie kwamen we bijeen voor de online kick-off. Ook een moment om ieders behoefte te inventariseren. Waar staat het onderwijs als het gaat om inclusief werkgeverschap? Welke ambities liggen er en op welke manier kan het netwerk ondersteuning bieden bij het behalen van ieders doel? Er kwamen thema's op tafel die de maanden erop in uitwisselingssessies uitgebreid aan bod kwamen. Ondertussen groeide het netwerk gestaag door. Met ruim 30 onderwijsorganisaties en besturen in ons netwerk, zien we nu ook dat schoolbesturen uit het primair en voortgezet onderwijs zich aansluiten. Onlangs mochten we Noorderwijzer, De onderwijsspecialisten, Graafschap college en Flores welkom heten. Deze recente aanmeldingen zijn goed voor 91 scholen, schoolbesturen en lerarenopleidingen!
Bekijk hier alle DNZ-partners
Nieuwsbrief - resultaten
Meer dan 100 onderwijswerkgevers hebben afgelopen maanden aan één of meer van de vier themasessies deelgenomen. We hebben een wrap-up geschreven van de sessies en de thema's die aan bod kwamen. Wellicht ook interessant voor de mensen die zich iets later in het jaar bij het netwerk hebben aangesloten. Ook kunnen we voorzichtig al wat eerste mooie resultaten noemen.
Lees verder
Nieuwsbrief - poll
De Normaalste Zaak is een netwerk voor en van werkgevers. We vragen je dan ook om aan te geven welke thema's je komend jaar graag behandeld ziet worden tijdens onze (online) sessies.

GA NAAR DE POLL

De datums waarop we in het eerste kwartaal van 2022 samenkomen, zijn al geprikt. Zet ze alvast in je agenda. Aanmelden is al mogelijk. We zien je graag op:

Vrijdag 28 januari van 9.00 - 10.30 uur | aanmelden
Vrijdag 18 februari van 9.00 - 10.30 uur | aanmelden
Donderdag 24 maart van 9.00 - 10.30 uur | aanmelden
Donderdag 14 april van 9.00 - 10.30 uur | aanmelden

Tot volgend jaar!

Wij bedanken iedereen voor zijn of haar aanwezigheid en bijdrage aan het netwerk. Wij hopen dat het jullie lukt alle uitdagingen rondom de coronamaatregelen het hoofd te bieden. We wensen jullie alvast een mooie jaarwisseling toe en kijken uit naar volgend jaar. Opnieuw een jaar dat we starten vanuit de hoop dat we met zijn allen eindelijk eens in rustiger vaarwater gaan komen. En elkaar wellicht weer in levende lijve kunnen ontmoeten. Voorlopig zijn onze bijeenkomsten in ieder geval nog online. Hopelijk tot ziens op de 28e!

Hartelijke groet,

Peter Vos en Marieke Mulder namens De Normaalste Zaak
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat jouw organisatie betrokken is bij
De Normaalste Zaak.
Uitschrijven | Abonnement beheren
De Normaalste Zaak