De DNZ agenda
Beste partners en volgers,

De kracht van ons netwerk is dat we elkaar op allerlei thema's - groot of klein - verder kunnen helpen. Ook richting het einde van het jaar zijn we weer druk bezig met onze (online) sessies over onderwerpen die raken aan inclusief werkgeverschap. Het uitwisselen van kennis en ervaringen staat centraal. Dit jaar is er wederom de mogelijkheid om in gesprek te gaan met Tweede Kamerleden en wel op 21 november.

Nieuw toegevoegd aan de agenda:

Employee Journey Psychische klachten
en werk. Deel 5: uitval en re-integratie
maandag 14 november
15:00 - 16:30

Meer informatie en aanmelden
In deze bijeenkomst wisselen wij kennis uit over hoe je langdurend verzuim kunt voorkomen wanneer medewerkers uitvallen als gevolg van psychische klachten. Ook bespreken we best practices over duurzame re-integratie.
Inspiratiesessie netwerk Gelijke kansen
Inclusieve arbeidsvoorwaarden en beloning
dinsdag15 november
15:00 - 16.30 uur

Meer informatie en aanmelden
Adviseur arbeidsvoorwaarden en arbeidsverhoudingen Iris van der Marel en beloningsadviseur Jasper Schramade delen hun kennis over inclusieve arbeidsvoorwaarden en waar je aan het moeten denken bij een inclusief beloningsbeleid.
In gesprek met Tweede Kamerleden over inclusieve arbeidsmarkt
maandag 21 november
15.00 - 16.30 uur

Meer informatie en aanmelden
Een uitwisselingssessie met Tweede Kamerleden over de inclusieve arbeidsmarkt. Over wat goed gaat, wat beter kan en wat werkgevers daarbij van de Kamerleden nodig hebben, bijvoorbeeld in verbeterde wet- en regelgeving.
De volledige agenda
08 november
14 november
15 november
21 november
28 november
13 december

Agendeer zelf een thema

Is er een thema waarvan je denkt: 'daar zou De Normaalste Zaak eens een sessie over moeten organiseren'? Tip ons dan door een mail te sturen naar info@denormaalstezaak.nl
DNZ_logo_mvo_02._nb