DNZ_logo_mvo_02._nb
twitter linkedin instagram 
- nieuwsbrief maart 2023 -
Arnold Bakker en Wilco Wassink

Dit zijn onze nieuwe onderwijsambassadeurs!

En daar zijn ze zelf ook zichtbaar blij mee! Robin de Rooij, Joost Bruggeman, Arnold Bakker en Wilco Wassink houden zich allemaal op hun eigen manier bezig met de banenafspraak en inclusief werkgeverschap binnen de onderwijsinstelling waarvoor ze werkzaam zijn. Vanuit die rol hebben zij zich aangesloten bij ons netwerk Onderwijswerkgevers, om kennis en ervaring met collega-professionals te delen. Het onderwijs is een sector waar nog veel te doen is als het gaat om inclusie en natuurlijk hopen we dat we met onze ambassadeurs nog veel meer onderwijsinstellingen een helpende hand kunnen bieden. Benieuwd naar hun portretten?
Lees meer
Op 13 maart organiseerden AWVN en De Normaalste Zaak een inspiratiesessie over 'het anders organiseren van werk'. Een bijeenkomst over hoe je door anders naar werk te kijken, arbeidsmarktkrapte, werkdruk en uitval van medewerkers tegen kunt gaan. Maar liefst drie werkgevers vertelden wat dit in de praktijk betekent en wat het hen heeft opgeleverd. Spoiler: alle drie de organisaties zijn er op een bepaalde manier inclusiever door geworden. Heb je deze sessie gemist? Lees dan het verslag!
Lees meer
Een feestelijke 10

Save the date!
Maandag 19 juni 2023
Jubileum De Normaalste Zaak

Save the date! De Normaalste Zaak bestaat 10 jaar en dat laten we niet zomaar aan ons voorbij gaan. Op 19 juni organiseren we een feestelijke lunch voor onze partners en relaties. En na de lunch organiseert werkgeversverenging AWVN op dezelfde locatie in Den Haag haar jaarcongres met aansluitend een netwerkborrel. Het thema van het congres is dit jaar 'gelijke kansen op de arbeidsmarkt' en sluit dus naadloos aan op hetgeen waar wij ons al jaren hard voor maken. Ook daar ben je meer dan welkom. De uitnodiging volgt binnenkort.
Nieuwsbrief agenda
Onze agenda wordt wekelijks aangevuld.
Nieuwsbrief nieuwe partners
Voor steeds meer organisaties wordt inclusief werkgeven de normaalste zaak. Geen wonder dat ons netwerk blijft groeien en steeds meer bedrijven zich aansluiten: ruim 700 partners zijn altijd bereid hun – goede en minder goede – ervaringen te delen en elkaar te inspireren. In de afgelopen maanden hebben we met trots de volgende nieuwe partners mogen verwelkomen:

Vakmensen - WerkmansMobiliteit - Babbage - Ruitenheer - Autodemontagebedrijf Th. van Gils B.V. (Van Gils Automotive) - Handelskwekerij Gova B.V. - Cor Werkt Beter
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat jouw organisatie betrokken is bij
De Normaalste Zaak.
Uitschrijven | Abonnement beheren
De Normaalste Zaak