De DNZ agenda
Beste partners en volgers,

De kracht van ons netwerk is dat we elkaar op allerlei thema's - groot of klein - verder kunnen helpen. Daarom starten we na de zomer weer met onze online sessies over onderwerpen die raken aan inclusief werkgeverschap. Het uitwisselen van kennis en ervaringen staat centraal.

Nieuw toegevoegd aan de agenda:

Informatiebijeenkomst objectief werven en selecteren in het mkb
woensdag 7 en dinsdag 13 september
10.00 - 11.30 uur

Meer informatie en aanmelden
Het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) wil graag met enkele werkgevers testen of de toelichting bij de wet voldoende duidelijk en toepasbaar is.
Werken met privéproblemen
maandag 12 september
15.00 – 16.30 uur

Meer informatie en aanmelden
Tijdens de 3e sessie in de reeks sessies over 'de employee journey psychische klachten en werk' gaan we het hebben over hoe je medewerkers ondersteunt als zij (over)belasting ervaren door privéomstandigheden.
Q&A - goed werkgeverschap in de context van Oekraïne
dinsdag 20 september
15.00 - 16.30 uur

Meer informatie en aanmelden
Werkgevers bieden steeds vaker werk aan ontheemden. Deze sessie biedt ruimte om knelpunten te bespreken, mogelijke oplossingen te vinden en in beeld te krijgen wat er nodig is om meer werk te bieden aan mensen die hun land zijn ontvlucht.
Werken tijdens grote organisatorische veranderingen
maandag 3 oktober
15.00 - 16.30 uur

Meer informatie en aanmelden
Tijdens de 4e sessie in de reeks sessies over 'de employee journey psychische klachten en werk' staan we stil bij de impact die grote veranderingen in de organisatie op medewerkers en hun psychische belastbaarheid kunnen hebben.

Agendeer zelf een thema

Is er een thema waarvan je denkt: 'daar zou De Normaalste Zaak eens een sessie over moeten organiseren'? Tip ons dan door een mail te sturen naar info@denormaalstezaak.nl
DNZ_logo_mvo_02._nb