De DNZ agenda
Beste partners en volgers,

De kracht van ons netwerk is dat we elkaar op allerlei thema's - groot of klein - verder kunnen helpen. Daarom starten we na de zomer weer met onze (online) sessies over onderwerpen die raken aan inclusief werkgeverschap. Het uitwisselen van kennis en ervaringen staat centraal. Deze week voegen we weer een aantal sessies toe. Let op: een van de sessies - over inclusief belonen - is niet online, maar vindt plaats in Den Haag!

Nieuw toegevoegd aan de agenda:

Feedbacksessie met SZW
datum en tijd wordt duidelijk op basis van ieders beschikbaarheid

Meer informatie en aanmelden
Het ministerie van SZW wil graag met enkele werkgevers testen of de toelichting bij de wet Toezicht gelijke kansen bij Werving en Selectie” voldoende duidelijk en toepasbaar is.
Dialoogsessie inclusief belonen
donderdag 15 september
14.00 - 16.00 uur

Meer informatie en aanmelden
Samen met twee beloningsadviseurs zoomen we in op de vraag hoe je als organisatie een inclusief beloningsbeleid voert. In de Malietoren in Den Haag, met een hapje en drankje na afloop.
Netwerk onderwijswerkgevers
donderdag 22 september
09.00 - 10.30 uur

Meer informatie en aanmelden
We praten onderwijswerkgevers bij over de recente ontwikkelingen op het gebied van inclusief werkgeverschap in het onderwijs en de brief van minister Schouten over o.a. de Banenafspraak.
De volledige agenda
07 & 13 september
12 september
15 september
20 september
22 september
03 oktober

Agendeer zelf een thema

Is er een thema waarvan je denkt: 'daar zou De Normaalste Zaak eens een sessie over moeten organiseren'? Tip ons dan door een mail te sturen naar info@denormaalstezaak.nl
DNZ_logo_mvo_02._nb