DNZ_logo_mvo_02._nb
twitter linkedin instagram 
- nieuwsbrief mei 2023 -
Twee mensen in gesprek

Nieuwe reeks preventiesessies

Ook dit jaar organiseren AWVN en De Normaalste Zaak een reeks ‘preventiesessies’: drie online kennissessies voor organisaties die willen weten hoe ze kunnen helpen voorkomen dat hun medewerkers uitvallen door psychische klachten. De Nederlandse Vereniging voor Arbeids-en Bedrijfsgeneeskunde en de Nederlandse Vereniging voor Arbeidsdeskundigen en OVAL werken ook mee aan de serie. De eerste vindt plaats op 12 juni, maar je kunt je uiteraard voor de hele reeks al aanmelden.
Lees meer
Het is aftellen geblazen; op maandag 19 juni organiseren we onze jubileumlunch. We vieren onze verjaardag in theater Amare in Den Haag, samen met alle mensen die zich de afgelopen jaren hebben ingezet voor De Normaalste Zaak of voor inclusief werkgeverschap in het algemeen. We hebben al heel wat aanmeldingen mogen ontvangen en dat vinden we hartstikke mooi! Maar... er kunnen zeker nog wat feestgangers bij, dus aarzel niet en meld je aan!
Lees meer
Er is veel werk én er zijn nog altijd veel mensen die graag aan de slag gaan. Ook mensen met een zogeheten ‘kwetsbare positie op de arbeidsmarkt’. Bijvoorbeeld mensen met een arbeidsbeperking, met een bi-culturele achtergrond, ouderen, mensen zonder volwaardige startkwalificatie of langdurig werklozen. De Normaalste Zaak wil graag beter zicht krijgen op matches die niet tot stand komen en waar dat dan aan ligt. We roepen alle werkgevers dan ook op om een (korte) vragenlijst in te vullen.
Naar de vragenlijst
Nieuwsbrief agenda
Onze agenda wordt wekelijks aangevuld.
Nieuwsbrief nieuwe partners
Voor steeds meer organisaties wordt inclusief werkgeven de normaalste zaak. Geen wonder dat ons netwerk blijft groeien en steeds meer bedrijven zich aansluiten: bijna 750 partners zijn altijd bereid hun – goede en minder goede – ervaringen te delen en elkaar te inspireren. In de afgelopen maanden hebben we met trots de volgende nieuwe partners mogen verwelkomen:

Spectrum Intelligence - Stichting Patronaat - E-Care Reverse Logistics B.V. - Stichting Liliane Fonds - Gemeente Haarlem - Hupak B.V. - MN - The Young Digitals - Monuta - ASML Netherlands B.V. - Hogeschool Rotterdam - Achterhoek VO
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat jouw organisatie betrokken is bij
De Normaalste Zaak.
Uitschrijven | Abonnement beheren
De Normaalste Zaak