De DNZ agenda
Beste partners en volgers,

Al 10 jaar maken we ons sterk om de arbeidsmarkt, en daarmee de samenleving, inclusiever te maken. En daar gaan we in 2023 met volle overtuiging mee door. Tijdens onze online sessies wisselen we kennis uit over alle onderwerpen die je als inclusieve werkgever tegenkomt. We inspireren, informeren, delen ervaringen en helpen elkaar, zodat niet iedereen het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. In januari beginnen we met ons vragenuur voor én door inclusieve werkgevers: Dé plek om vragen te stellen, feedback te krijgen, knelpunten onder de aandacht te brengen en van elkaar te leren. We zien je graag!

Nieuw toegevoegd aan de agenda:

Vragenuur voor en door inclusieve werkgevers
maandag 23 januari
15.00 - 16.00 uur

Meer informatie en aanmelden
Alle expertise en ervaringen van collega- werkgevers op het gebied van inclusie samengebracht, opdat je niet zelf het wiel opnieuw hoeft uit te vinden. Van en met elkaar leren, met wellicht verrassende antwoorden en oplossingen.
Informatiebijeenkomst Community of Practice objectief werven en selecteren
woensdag 1 februari
15.00 - 16.30

Meer informatie en aanmelden
Voor organisaties die overwegen om deel te nemen aan een CoP, omdat zij op zoek zijn naar nieuwe medewerkers en gelijke kansen in hun organisatie willen bevorderen. (i.s.m. AWVN)
Inclusief werkgeven en diversiteit: Ontwikkelingen in wet- en regelgeving
dinsdag 7 februari
15.00 - 16.30

Meer informatie en aanmelden
Tijdens deze sessie praten we je bij over de huidige wet- en regelgeving én de ontwikkelingen op dit vlak. Daarnaast behandelen we vragen en casussen uit de praktijk.
Netwerk Gelijke kansen: Inclusieve werving en objectieve selectie
dinsdag 14 februari
15.00 - 16.30 uur

Meer informatie en aanmelden
Veel organisaties willen inclusiever en diverser worden, helaas is de realiteit weerbarstiger dan de intentie. Tijdens deze bijeenkomst hoor je hoe het in de praktijk wel lukt. Waardevolle informatie, want teams met divers talent hebben een hoger probleemoplossend vermogen.
De volledige agenda
23 januari
01 februari
07 februari
14 februari
07 maart
13 maart
21 maart
28 maart
23 mei

Agendeer zelf een thema

Is er een thema waarvan je denkt: 'daar zou De Normaalste Zaak eens een sessie over moeten organiseren'? Tip ons dan door een mail te sturen naar info@denormaalstezaak.nl
DNZ_logo_mvo_02._nb