Nieuwsbrief De Normaalste Zaak
juni 2020

---

Sessie met Tweede Kamerleden

Eens in de twee jaar organiseren we een praktijktafel met Tweede Kamerleden. Voor het eerst in de DNZ-geschiedenis vindt de ontmoeting online plaats. Het belangrijkste doel? Werkgevers vertellen hoe hun inclusieve werkelijkheid er in coronatijd uitziet. Mét de bijbehorende uitdagingen. Aanmelden is nog mogelijk!  

---

Heb jij de 10 vragen voor inclusieve werkgevers al beantwoord?

Een paar weken geleden ontvingen alle partners van De Normaalste Zaak een vragenlijst over inclusief werkgeverschap in tijden van corona. Mocht je de vragen nog niet hebben ingevuld, dan kan dat nu alsnog. Zo krijgen we een breder beeld van wat er leeft en op welke manier ons netwerk in de huidige behoeften kan voorzien. Klik hier om direct naar de vragenlijst te gaan.

---

Ontmoet collega-werkgevers tijdens onze online uitwisselingssessies

Uiteraard gaan we de komende tijd door met onze uitwisselingsuurtjes. Velen ervaren het als een mooie manier om met elkaar in contact te blijven en te sparren over de uitzonderlijke situatie waarin we ons bevinden. Door ervaringen en tips te delen, zorgen we ervoor dat we allemaal een stap verder komen. Wees welkom, de eerstvolgende sessie vindt plaats op maandag 29 juni.

---
---

Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat jouw organisatie betrokken is bij
De Normaalste Zaak.