Accuracy Financial Services


“Ik heb mij  voorgenomen om zoveel mogelijk mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt administratief werk te laten doen.”

Wat doet uw bedrijf en wat is de omvang van uw personeelsbestand?
Accuracy Financial Services is een administratiekantoor voor MKB, ZZP-ers en particulieren met veel aandacht voor mens en milieu. Je kunt bij ons terecht voor:

  • Volledige financiële administratie
  • Online boekhouden
  • Personeel- en salarisadministratie
  • Payrolling
  • Personeelshandboeken en regelingen
  • Fiscale en financiële adviezen
  • Rapportages en jaarrekeningen
  • Alle belastingaangiften

Waarom kiest u ervoor mensen met een kwetsbare positie een werkend perspectief te bieden binnen uw bedrijf/organisatie?
In mijn carrière als Finance en HR Manager van diverse bedrijven ben ik meerdere keren teleurgesteld doordat ik overgekwalificeerde mensen voor mijn team niet mocht aannemen omdat zij bijvoorbeeld een burn-out hadden gehad of omdat zij de taal niet 100% machtig waren. Deze frustratie heb ik gebruikt toen ik mijn eigen bedrijf begon. Ik heb mij  voorgenomen om zoveel mogelijk mensen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt administratief werk te laten doen. Uiteraard gebruik ik dit nu als USP en de loonkostensubsidies zorgen voor relatief goedkope arbeid.

Wat wilt u op dit vlak bereiken/wat heeft u bereikt?
Het is mijn ambitie om een kantorennetwerk op te bouwen en op deze manier zoveel mogelijk personeel aan het werk te krijgen. We zijn goed op weg met een groei van 1 naar 3 werknemers in 1,5 jaar tijd.

Wat zijn uw (leer)ervaringen/vragen?
Wij hebben uiterst gemotiveerd personeel met mogelijkheden om loonkosten te besparen.

Wat ziet u als de belangrijkste knelpunten en wat ziet u als oplossingen?
Er is een behoorlijk spanningsveld tussen de vele hoogwaardige IT-oplossingen die wij bieden en de arbeid die we daarmee kunnen uitsparen. Zonder personeel zal het echter nooit kunnen!

Heeft u inspirerende en of leerzame verhalen?
Ik heb een klant mogen verwelkomen nadat hij via de website van MVO een `groene` boekhouder had gezocht. Daarnaast vinden de meeste van onze klanten het geweldig dat wij ons zo inzetten voor een MVO in zijn algemeenheid en de P van People in het bijzonder. Zij ervaren het als heel prettig en zijn daardoor eerder geneigd voor ons te kiezen.
Ik merk dat (potentiële) klanten of ambassadeurs van mij het ons enorm gunnen om ons aan te bevelen in hun netwerk. Dit heeft een enorme positieve invloed op onze acquisitie.

Waar heeft u behoefte aan, cq wat kan De Normaalste Zaak voor u betekenen?
Netwerk, ervaringen, tips, valkuilen, kennis, samenwerken.