Albron en Weener XL winnen Locus Partnerschap Prijs


albron-wint-locus-prijs

Om te komen tot succesvolle, duurzame plaatsingen is het van belang dat werkgevers en SW-bedrijven/gemeenten in partnerschap met elkaar samenwerken. Locus stimuleert deze manier van samenwerken en ziet in het Locus Netwerk mooie voorbeelden ontstaan.

Deze voorbeelden verdienen het om benoemd en uitgedragen te worden. Daarom is de Locus Partnerschap Prijs in het leven geroepen. Donderdag 7 juli 2016 namen Albron en Weener XL de eerste Locus Partnerschap Prijs in ontvangst. De samenwerking tussen Weener XL en Albron is een uitzonderlijk goed voorbeeld van werken in partnerschap.

Gelijkwaardigheid, transparantie en oog voor een duurzame samenwerking vormen daarbij de basis. Op die manier werkten zij o.a. samen aan een uniforme detacheringsbijeenkomst vanuit Albron. De uitreiking van de Locus Partnerschap Prijs vond plaats bij Omron in ‘s-Hertogenbosch, waar de bedrijfscatering in handen is van Albron en waar een medewerker van Weener XL in het bedrijfsrestaurant werkt. Tijdens de uitreiking bleek ook Omron een belangrijke rol te spelen in de samenwerking.

Lees het hele nieuwsbericht op de site van Locus.