Autisme op de werkvloer: Autitalent


In de aanloop naar de week van het autisme en het werkgeverscongres ‘Autisme op de werkvloer’ is De Normaalste Zaak op zoek gegaan naar succesverhalen van werkgevers over medewerkers met autisme. Autitalent is werkgever voor mensen met autisme én dienstverlener in digitalisering van dossiers en (financiële) administratie. Zij hebben veel succesverhalen, en delen er graag een paar.

“Mieke is een medewerker van ons die al vijf jaar gedetacheerd is bij het Kadaster en daar een enorme ontwikkeling heeft doorgemaakt. Zowel persoonlijk als werkinhoudelijk. Tijdens haar sollicitatiegesprek zei ze niet veel meer als ‘ja’ en ‘nee’. Inmiddels heeft ze haar studie HBO Rechten afgerond, werkt bij Kadaster op de afdeling Rechtzekerheid waar ze diverse juridische werkzaamheden uitvoert, en is in 2012 verkozen tot medewerker die zich het meest persoonlijk heeft ontwikkeld!

Een medewerker bij Dienst Justitiële Inrichtingen

Daarnaast is een medewerker van ons, na een detachering van enkele maanden, in dienst gekomen bij Dienst Justitiële Inrichtingen. Een mooi succesverhaal voor alle partijen. DJI is een erg betrokken opdrachtgever en heeft zich enorm ingezet om de omgeving autismevriendelijk te maken.”

Lees meer over deze en andere praktijkcases op de website van Autitalent:
Praktijkcases Autitalent 

 

Deel dit bericht