Ctalents Diamond Awards voor Webmastery, Rabobank en Sven Romkes van ABN AMRO


Op zaterdag 13 mei zijn tijdens het muzikale event ‘Dutch Harp Festival’ in Utrecht voor het eerst de Ctalents Diamond Awards uitgereikt. Webmastery, Rabobank en Sven Romkes van ABN AMRO ontvingen resp. de Voorloper Award, de Ambitie Award en de Inspirator Award. We zijn bijzonder trots op deze partners van De Normaalste Zaak en feliciteren hen van harte met deze zeer verdiende waardering.

De Awards zijn door Ctalents in het leven geroepen om de personen en bedrijven die écht het verschil maken op het gebied van inclusie en woorden omzetten in daden met een Award te waarderen.

De winnaars

De Inspirator Award werd uitgereikt aan Sven Romkes van ABN AMRO, die een echte inspirator is voor anderen! Hij zorgt er daadwerkelijk voor dat zintuiglijk talent goed in de organisatie wordt ingezet en motiveert anderen hetzelfde te doen. Sven is inmiddels bijna een landelijke bekendheid op het gebied van diversiteit en inclusie voor mensen met een beperking. Hij zet zich al jaren met hart en ziel in om mensen met een arbeidsbeperking aan het werk te helpen, en te houden.

De Voorloper Award werd uitgereikt aan Webmastery, een echte voorloper op het gebied van inclusiviteit. Men zet mensen met een zintuiglijk talent in de organisatie in en inspireert andere organisaties dit ook te doen. Margaret Massop is in 2012 Webmastery gestart als bureau in social media en webredactie. Zij werkt met zeven medewerkers, van wie er vijf een beperking hebben, volgens het nieuwe werken – vanuit huis met flexibele uren.

De Ambitie Award is uitgereikt aan Rabobank, die een serieuze inclusieve ambitie heeft – zowel centraal als lokaal – voor de nabije toekomst, daarop de organisatie al heeft ingericht en inmiddels de eerste mensen met een beperking aan het werk heeft. Onder andere is Ronald Korpershoek, zelf visueel beperkt, de grondlegger van het medewerkersnetwerk RAP (Rabo Arbeidsparticipatie), waarbij ontzorgen, ontwikkelen en versterken van medewerkers met een arbeidsbeperking binnen de Rabobank organisatie centraal staan.

Over Ctalents

Ctalents ondersteunt jong professionals die doof, slechthorend, blind of slechtziend zijn bij het vinden van betaald werk.

Deel dit bericht