De derde editie Leergang inclusief werkgeven


Na twee succesvolle edities van de Leergang inclusief werkgeven in 2016 en 2017 organiseerden De Normaalste Zaak, Accenture en AWVN dit jaar de derde editie. Deze leergang was anders dan haar voorgangers; geen vier halve dagen, maar drie hele dagen. Er was meer tijd voor intervisie, terugkoppeling van het huiswerk en het werken aan eigen casuïstiek door middel van individuele- en groepsopdrachten. Wederom waren er inspirerende sprekers uit de praktijk en de wetenschap.

De deelnemers kwamen allemaal met hetzelfde doel: inclusief werkgeven in hun organisatie naar een hoger niveau tillen, door als ambassadeur op te treden en daarmee het draagvlak voor inclusief werkgeven te vergroten.

De leergang in het kort

Tijdens de eerste masterclass brachten de deelnemers hun belangrijkste stakeholders in kaart. Terug in hun organisatie waren er gesprekken met deze stakeholders om hen te overtuigen. In de tweede masterclass werd er gekeken naar hoe een inclusieve HR-strategie er uitziet. Ook werd er met elkaar gebrainstormd over nieuwe ideeën en initiatieven. In de laatste masterclass werd een actieplan opgesteld om na de leergang mee aan de slag te gaan.

“Ze hebben mij, verdiepend, aan het denken gezet en geholpen structuur te vinden in het thema en hoe ik daarmee bezig wil zijn in mijn werk.”

“Sterk om samen en individueel te werken aan eigen plannen en stappen te zetten”

Vervolg

In januari 2019 volgt een conference call met de deelnemers om te bespreken wat de leergang teweeg heeft gebracht.
Daarnaast gaan we de vierde editie van de leergang organiseren. Heeft u belangstelling of wilt u zich direct aanmelden, laat het dan weten via info@denormaalstezaak.nl.

Deel dit bericht