De Normaalste Zaak gaat ON TOUR!


Wil jij verder bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt? Wil je potentiële partners en bedreven collega-werkgevers ontmoeten en afspraken maken om samen aan de slag te gaan? Meld je dan nu aan voor De Normaalste Zaak on Tour!

DNZ on Tour

Dit najaar organiseert De Normaalste Zaak in samenwerking met regionale publieke partners en werkgevers(organisaties) De Normaalste Zaak on Tour in vijf gewesten. Deze tour is voor werkgevers én voor vertegenwoordigers van publieke partners (arbeidsmarktregio’s, gemeenten, UWV, WSP’s). Met De Normaalste Zaak on Tour versterken wij de verbinding tussen werkgevers en arbeidsmarktregio’s en tillen we de samenwerking naar een hoger plan.

Programma

De sessies zitten vol inspirerende voorbeelden van samenwerkingen tussen werkgevers en gemeenten en arbeidsmarktregio’s. Dankzij interactieve workshops kom je gegarandeerd in de actie-stand en ga je geïnspireerd en met frisse energie gericht met elkaar in gesprek om samenwerkingen aan te gaan of te verdiepen.

Doel

Je ontmoet potentiële samenwerkingspartners die je kunnen helpen bij het invullen van vacatures. Het doel is om zoveel mogelijk concrete vervolgafspraken te maken: van kennismakingskoffies tot nieuwe projecten. Samen vergroten we de kansen voor werkzoekenden (met een arbeidsbeperking)!

De Normaalste Zaak On Tour komt in:

regio noord in Zwolle op 24 september | aanmelden
regio midden in Utrecht op 28 oktober | aanmelden
regio oost in Arnhem op 31 oktober | aanmelden
regio west in Amsterdam op 18 november | aanmelden
regio zuid in Tilburg op 27 november | aanmelden

Meer informatie over het programma vind je hier