Dertig werkzoekenden Meet & Greet Banenafspraak – 99vanAmersfoort


Bijna dertig werkzoekenden hebben donderdag 21 september gesproken met werkgevers in de hoop een geschikte baan te vinden. Het Werkgevers Servicepunt regio Amersfoort organiseerde 21 september een Meet & Greet voor werkgevers met kandidaten uit de doelgroep Banenafspraak.

De werkgevers McDonald’s, Oosterbroek, Cycloon Post en de arbeidsbemiddelaars Sebo Personeelsdiensten en ATC Match/Blinct arbeidsbemiddeling gingen in gesprek met werkzoekenden met een arbeidsbeperking of een bijstandsuitkering.

Laagdrempelig

Doel is om tijdens de Meet & Greet de juiste persoon voor de juiste vacature te vinden. Door op een vrijblijvende en laagdrempelige manier in gesprek te gaan, kunnen er mooie matches ontstaan tussen werkzoekenden en werkgevers. De werkgevers gingen allemaal met een aantal cv’s van kandidaten naar huis.

Naast werkzoekenden met een arbeidsbeperking of bijstandsuitkering, bezochten ook een aantal statushouders de Meet & Greet samen met de NVA.

De bijeenkomst vond plaats bij het UWV WERKbedrijf aan de Stadsring in Amersfoort. In november wordt de volgende Meet & Greet van het WSP gehouden.

Deel dit bericht