Drie partners van ‘de 99’ strijden om Participatieprijs


Op 4 oktober wordt de eerste Participatieprijs werkgevers Regio Zuid-Kennemerland 2018 uitgereikt. De drie finalisten zijn ambassadeurs van inclusief wergeverschap, omdat zij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan het werk helpen én houden. Wees erbij, want het belooft een mooie middag te worden.

De Participatieprijs voor werkgevers wil succesvolle voorbeelden van werkgevers in beeld brengen en waarderen. Zij kunnen uit eigen ervaring andere werkgevers vertellen waarom zij aan inclusief werkgeven doen en waar je als werkgever op moet letten om er een succes van te maken.

De finalisten zijn:

  • Newasco
  • PWN
  • Vos Supermarkten

Op 4 oktober worden in de Grote Vermaning Kerkzaal in Haarlem de finalisten gepresenteerd. Een onafhankelijke, deskundige jury kiest de winnaar. Het is meer dan een prijsuitreiking en een fotomoment. Het gaat zeker ook om het idee achter inclusief werkgeven en dat wordt goed voor het voetlicht gebracht.

Programma

15.00 – 16.00 uur:  Inloop en ontvangst. Live zang en piano door Joni Summer.

16.00 – 17.00 uur: Officieel programma met o.a. een speech door Floor Roduner (wethouder Sociaal domein gemeente Haarlem), een presentatie van de drie finalisten, de juryoverwegingen en de bekendmaking van de prijswinnaar.

17.00 – 18.00 uur: Borrel met live zang en piano door Joni Summer.

Aanmelden

In verband met organisatie en veiligheidseisen verzoeken wij je om je uiterlijk donderdag 27 september aan te melden via info@participatieprijswerkgevers.nl.
Wees welkom!