Geslaagde speedmeet bij Bloemendal Bouw


Op 20 september vond het bedrijfsbezoek en de speedmeet van de 33vanLeusden plaats bij Bloemendal Bouw BV. Deze werden georganiseerd door De Normaalste Zaak en het WSP regio Amersfoort. Directeur Bert Boeijink leidde de aanwezige werkgevers rond door zijn bouwbedrijf en vertelde meer over de kansen die hij biedt aan werkzoekenden met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Tijdens een eerdere speedmeet van de 33vanLeusden kwam Casper in contact met Bert Boeijink en werkt inmiddels met veel plezier voor Bloemendal Bouw. Hij zit in een rolstoel, maar dat was geen belemmering voor het bedrijf om hem aan te nemen op een administratieve functie. Hij vertelde de aanwezigen – King Arthur Groep, Cycloon Post, TM Techniek, Gemeente Leusden, Timing, DailyPack, Bureau Veritas, Accord, Thermen Soesterberg en Kringloopcentrum Amersfoort-Leusden – zijn verhaal.

Tijdens de speedmeet spraken dertig werkzoekenden met een drempel tot de arbeidsmarkt met elf werkgevers over openstaande vacatures en mogelijkheden voor een leerwerkplaats. Een aantal werkgevers gaat verder in gesprek met kandidaten die zij mogelijk aan een passende baan kunnen helpen.

Wilt u als werkgever ook gebruik maken van de diversiteit aan talenten en mogelijkheden op de arbeidsmarkt? En bent u op zoek naar nieuwe talenten die graag hun afstand tot de arbeidsmarkt verkleinen? Kom dan naar de eerstvolgende Speedmeet van de 33vanLeusden en het WerkgeversServicepunt regio Amersfoort op 11 december.

Meer informatie
Kijk rond op deze website of neem contact op met Marieke Mulder, regiocoördinator bij De Normaalste Zaak via mariekemulder@denormaalstezaak.nl.

Meer lezen over de manier waarop Bloemendal Bouw bezig is als maatschappelijk betrokken ondernemer? Lees dan hun ervaringsverhaal.