Machteld Cossee nieuwe coördinator Onbeperkt aan de Slag voor regio ZK&IJ


Onlangs is Machteld Cossee gestart bij Onbeperkt aan de Slag als coördinator en contactpersoon voor onze regio. Zij zal een spil worden in het organiseren van de Onbeperkt aan de Slag Meet & Greets in de regio.

Machteld woont samen met haar gezin in Haarlem. Haar werkachtergrond ligt van origine in de HR, als Intercedente en HR-asistent. Ook heeft zij ruime ervaring opgedaan als coach bij onder andere FNV Bondgenoten, Mama Vitaal en Allemaal Vitaal.

Dit is hoe Machteld zichzelf omschrijft:

“Ik houd van actief en ondernemend bezig te zijn. Dit leidt bij mij tot resultaatgerichtheid. Tevens ben ik een sociaal, betrokken iemand met een groot empathisch vermogen. Door mijn doorzettingsvermogen en positieve instelling heb ik goed geleerd om te gaan met mijn visuele en auditieve beperkingen. Nuchter, pragmatisch, communicatief, oplossingsgericht kenmerken mijn persoonlijkheid.“

Bij Onbeperkt aan de Slag streeft zij naar open communicatie over de mogelijkheden en kansen van en voor werkgevers en werknemers met een afstand tot de arbeidsmarkt.
“Maak op een laagdrempelige manier kennis met elkaar en ga gewoon met elkaar in gesprek. Vrijblijvend, open-minded en nieuwsgierig”, aldus Machteld.

Met deze insteek hoopt zij een werkelijke bijdrage te kunnen leveren aan een inclusieve arbeidsmarkt. Wij wensen haar veel succes toe!

Meer over Machteld:

Machteld is te vinden op LinkedIn en op YouTube met haar Ted Talk “What you see is not always what it is”.

Per mail is ze bereikbaar via machteld@onbeperktaandeslag.nl.