Matchtafels


Voor de zomer zijn Mobiliteitsnetwerk Utrecht en De Normaalste Zaak Utrecht gaan verkennen of matchtafels gericht op mobiliteit en ‘van werk-naar-werk’ voor de doelgroep banenafspraak interessant zou zijn.

Mobiliteit Utrecht organiseerde al maandelijks matchtafels voor HR- en loopbaanprofessionals uit hun netwerk, waarbij gezocht werd naar mogelijkheden om mobiliteitskandidaten tussen werkgevers uit te wisselen.

Na een brainstorm met diverse inclusieve werkgevers (Berenschot, RWS, Rabobank, ROC Midden Nederland, Universiteit Utrecht, U-stal en het UMC) was de conclusie dat deze opzet ook zou kunnen werken voor werknemers.

Er zijn drie sessies georganiseerd in september, oktober en december. Steeds meer werkgevers sloten zich aan. De eerste kandidaten zijn al doorgestroomd naar een betaalde baan bij een van de betrokken werkgevers. Er wordt in twee rondes gewerkt. In de eerste ronde worden aan de hand van hun cv’s twee kandidaten per werkgever gepitcht. In de tweede ronde staan vacatures, ontwikkelingen en projecten vanuit werkgevers centraal.

Mobiliteit Utrecht faciliteert in verslag met acties en digitale vacatures en cv’s die naar alle betrokken werkgevers worden gestuurd. In 2020 staan er weer nieuwe matchtafels gepland. Deze vinden om de 6 weken plaats op maandag of dinsdag van 14.30 – 17.00 uur in Stadskantoor Utrecht, Stadsplatform 1, Utrecht in de ruimte K22 op de 3e etage. De data voor de bijeenkomsten zijn 10-2; 31-3; 11-5; 23-6; 14-9; 27-10 en 7-12.

Aanmelden

Aanmelden kan via info@mobiliteit-utrecht.nl.

Deel dit bericht