Netwerk Amersfoort


Dit is hét regionale netwerk in de arbeidsmarktregio Amersfoort (Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Leusden, Nijkerk, Soest en Woudenberg) van werkgevers die met elkaar bouwen aan een inclusieve arbeidsmarkt waarin het talent van iedereen die kan en wil werken welkom is. Dit netwerk kenmerkt zich door bedrijven -nadrukkelijk MKB- die verantwoordelijkheid nemen, kennis delen en resultaten laten zien! De Normaalste Zaak Amersfoort werkt samen met het werkbedrijf Amersfoort, waarin diverse gemeenten, UWV/ WSP, werkgevers en werknemers vertegenwoordigd zijn.

Werkgevers in het netwerk van De Normaalste Zaak Amersfoort:

  • zijn onderdeel van een vooraanstaand werkgeversnetwerk in de arbeidsmarktregio Amersfoort en van het landelijk werkgeversnetwerk De Normaalste Zaak;
  • leveren samen met andere werkgevers een belangrijke bijdrage aan de oplossing van een maatschappelijk probleem (MVO);
  • versterken hun organisatie door meer inclusie en diversiteit op de werkvloer.

33vanLeusden

In samenwerking met diverse stakeholders in de regio, zoals betrokken serviceclubs en de bedrijvenkring Leusden is de 33vanLeusden gestart. Door lokale kennisuitwisseling is er een directe, persoonlijke vorm van netwerken, waarbij de inbreng en de wens van werkgevers zelf de agenda en activiteiten bepaalt.

Uitgangspunten en afspraken Lees meer

Stand van zaken

Lees hier het laatste verslag: Geslaagde speedmeet bij de Gemeente Leusden