Online challenge TECH for INCLUSION 2021


Dankzij technologische innovaties zijn mensen met een arbeidsbeperking beter in staat om te (blijven) werken. De Coalitie voor Technologie en Inclusie* (CTI) wil dat inclusieve technologie vaker wordt ingezet. De CTI zoekt werkgevers die zich in regionale pilots hiervoor willen inzetten.

Tijdens online regionale bijeenkomsten ontmoeten werkgevers, ontwikkelaars, werkondersteuners en gebruikers elkaar om samen ideeën te bedenken voor pilots. De pilotvoorstellen kunnen gericht zijn op:

  • GROEI: In groei-pilots wordt technologie voor mensen met een beperking, die al op kleine schaal is beproefd, nu ook op grotere (regionale) ingezet. Bij meer bedrijven en voor meer medewerkers.
  • PIONIEREN: In pionier-pilots wordt nieuwe technologie voor het eerst toegepast in een werk of re-integratie setting.

Wanneer vinden de online challanges plaats?

Noord: donderdag 10 juni van 10.00 – 12.00 uur
Midden: donderdag 17 juni van 10.00 – 12.00 uur
Zuid: donderdag 24 juni van 10.00 – 12.00 uur

Werkt jouw bedrijf of organisatie landelijk of in verschillende regio’s? Dan kun je uiteraard zelf kiezen aan welke challenge(s) je deelneemt.

Wil je dat jouw organisatie gaat pionieren op het gebied van inclusieve technologie of gaat bijdragen aan de uitrol van reeds beproefde technologieën? Klik hier voor meer informatie en aanmelden

* De Coalitie voor Technologie en Inclusie is een samenwerkingsverband tussen UWV, het ministerie van SZW, AWVN, de LCR, Jobstap, de Robotacademie, Tilburg University, de sectorraad GO en de 4TU Federation.