Ook tweede Leergang Inclusief werkgeven succesvol


Na de enthousiaste ontvangst van de Leergang Inclusief werkgeven in 2016, organiseerden De Normaalste Zaak, Accenture en AWVN afgelopen jaar een tweede editie. Deelnemer Stroomopwaarts was gastheer tijdens de terugkomdag op 16 januari en vatte de drive om inclusief te werken samen: “Werk is de beste vorm van zorg”.

Op 16 januari keken de deelnemers terug op de Leergang Inclusief werkgeven, die Accenture samen met De Normaalste Zaak en AWVN faciliteerde. In deze serie masterclasses schonken we aandacht aan het huidige werkgeversklimaat, de uitdagingen, ontwikkelingen, en bovendien de kansen op de arbeidsmarkt rondom het thema inclusief werkgeven.

De Leergang was succesvol, deelnemers prikkelden elkaar om out-of-the-box te denken en in discussie te gaan.

“Ik had ideeën en ambities om meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan te nemen, maar miste de kennis om dit om te zetten in acties. De masterclass heeft mij de (wetenschappelijke) kennis en praktische handvatten gegeven, die ik nodig heb om mijn plannen om te zetten in acties.”

In 2018 willen Accenture, De Normaalste Zaak en AWVN de Leergang Inclusief werkgeven verder verbeteren en opnieuw organiseren. Heeft u belangstelling of wilt u zich direct aanmelden, laat het dan weten via info@denormaalstezaak.nl.

Lees het volledige verslag van deze terugkomdag.

Deel dit bericht