Oproep: deel je ideeën over inclusief leiderschap


De Normaalste Zaak is op zoek naar werkgevers die ideeën hebben over inclusief leiderschap en daarover met ons van gedachten willen wisselen.

Inclusief leiderschap is cruciaal voor een succesvol D&I-beleid. Maar wat houdt inclusief leiderschap precies in? Voor welke personen in een organisatie is die rol weggelegd en welke vaardigheden heeft een inclusieve leider nodig?

Meer kennis nodig over inclusief leiderschap

Als De Normaalste Zaak zien we dat op deze vragen niet één goed antwoord is te geven, want elke organisatie is anders. Juist daarom willen we dieper in dit thema duiken en de kennis in ons netwerk vergroten. Heeft jouw organisatie een leiderschapsprogramma waar inclusie een centrale rol in speelt? Of heb je misschien een cursus over inclusief leiderschap gevolgd waar je wel (of niet!) enthousiast over bent? Is er een bepaalde inspiratiebron waar we absoluut kennis mee moeten maken? Alle tips zijn welkom, je kunt ze met ons delen via info@denormaalstezaak.nl. Wellicht nemen we naar aanleiding van je mail nog even contact met je op voor wat extra context.

Sessie over inclusief leiderschap

Denk je nu; dit is een thema waar ik meer over wil weten? Weet dan dat we hier momenteel een online sessie over aan het voorbereiden zijn. Op maandag 18 december van 15.00 tot 16.30 uur organiseren we een online bijeenkomst over inclusief leiderschap. Deze sessie is onderdeel van een serie bijeenkomsten over gelijke kansen.

Deel dit bericht