Contact


Kwartiermaker
Bert van Boggelen
bertvanboggelen@denormaalstezaak.nl
LinkedIn
Bert van Boggelen, oud bestuurder-directeur CNV Vakcentrale. “Als kwartiermaker van De Normaalste Zaak bouw ik aan een netwerk van werkgevers die gemotiveerd zijn om mensen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt aan het werk te helpen. Ik ben ervan overtuigd dat de tijd rijp is. Dat steeds meer werkgevers de handschoen willen oppakken en mensen met onbenutte talenten in hun bedrijf opnemen. Niet omdat het moet, maar omdat het mooi is iets voor een ander en voor de samenleving te doen. En dat op een bedrijfseconomisch verantwoorde manier. Ik vind het fantastisch om werkgevers rondom dit thema bij elkaar te brengen, samen problemen op te lossen en elkaar te inspireren. En zo te bouwen aan een arbeidsmarkt waarin iedereen een eerlijke kans krijgt.”
Bureaumanager
Frederike van Oostveen
frederikevanoostveen@denormaalstezaak.nl
LinkedIn
Coördinator & verbinder
Marieke Mulder
mariekemulder@denormaalstezaak.nl
LinkedIn
Kennismanager
Annemieke Visscher
annemiekevisscher@denormaalstezaak.nl
LinkedIn
Communicatieadviseur
Annemieke Janus
janus@awvn.nl
LinkedIn
Communicatie- redactiemedewerker
Lisanne Smits
lisannesmits@denormaalstezaak.nl
LinkedIn
Helpdesk
070 – 850 86 60
helpdesk@denormaalstezaak.nl
Onze helpdesk geeft partners van De Normaalste Zaak antwoord op hun vragen rond inclusief werkgeven – inhoudelijk, juridisch, praktisch.
Business Support
info@denormaalstezaak.nl
Met algemene vragen over De Normaalste Zaak of vragen over onze (lopende) projecten kunt u terecht bij business support.