Asito Zwolle – Zuid Oost Drenthe


Sector:Zakelijke Dienstverlening

 

Over Asito Zwolle – Zuid Oost Drenthe

Als schoonmaakbedrijf in Zwolle leveren we diverse diensten. Dagschoonmaak, resultaatgericht schoonmaken en specialistische diensten zijn hier voorbeelden van. Dagschoonmaak betekent bij Asito duurzame schoonmaak. Schoonmaakkrachten werken binnen uw kantoortijden. Op deze manier hoeven uw lichten minder lang te branden en draait u de verwarming eerder omlaag. Dat levert dus een financiële besparing op en een reductie van uw CO2-uitstoot.

Inclusiviteit

Iedereen heeft kwaliteiten. Als het je lukt om de kwaliteiten van een persoon te ontdekken en te benutten, voeg je niet alleen waarde toe aan je organisatie, maar ook aan het leven van de persoon in kwestie. Er zijn vele termen in omloop: mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, SROI (Social Return On Investment), mensen met een beperking. Wij gebruiken de term inclusiviteit. Dit laat zien dat iedereen een kans verdient om zijn of haar kwaliteiten te tonen. Deze filosofie is een onlosmakelijk onderdeel van de Asito-organisatie. Niet omdat het moet, maar omdat het bij ons past.

Asito heeft meegewerkt aan de ontwikkeling van de Prestatieladder Socialer Ondernemen. Hiermee laten organisaties zien welke inspanningen zij doen om iedereen een kans te geven. Ook is Asito een van de eerste ondertekenaars van het Charter Diversiteit. Hieraan gekoppeld is onze doelstelling om in drie jaar tijd van 1.000 mensen de afstand tot de arbeidsmarkt te verkleinen. Dit aantal is inmiddels bereikt.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin