De Participatie Academie


Sector:Horeca

 

Over De Participatie Academie

Een (on)gewone plek om te eten, te drinken, te vergaderen of te feesten.
Voor ons staat sociaal ondernemen altijd centraal, ons maatschappelijk hart begint bij mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Door hen te helpen met een nieuwe kans.

Na een lange periode van onzekerheid kunnen we inmiddels melden dat het gedachtengoed van The Colour Kitchen definitief wordt voortgezet. Er zijn drie partijen die gezamenlijk de activiteiten van The Colour Kitchen zullen overnemen; Vermaat, Flantua Horeca en De Participatie Academie. Samen zullen zij de maatschappelijke missie van The Colour Kitchen voortzetten.

Vermaat heeft met de meeste opdrachtgevers afspraken gemaakt om de cateringactiviteiten op locatie voort te zetten. Arne en Bas Flantua, die altijd al franchisenemers waren van The Colour Kitchen Zuilen en The Colour Kitchen Oudegracht, gaan door met deze locaties onder de naam The Colour Kitchen. Ook de evenementcatering TCK On Tour zetten zij voort. Tot slot neemt Bartel Geleijnse met De Participatie Academie de activiteiten van opleiden en begeleiden over. Dit betekent dat De Participatie Academie doorgaat met het aanbieden van opleidingsprogramma’s voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.