MEO


Sector:Media

 

Over MEO

MEO verzorgt voor klanten ondersteuning bij hun communicatie en bedrijfsvoering. Hierbij creëert de onderneming zoveel mogelijk banen voor mensen met een arbeidshandicap.

MEO verzorgt marketing, grafische vormgeving, webdesign, drukwerk, online tijdschriften, backoffice diensten en andere ondersteuning voor hun klanten. De werkzaamheden worden grotendeels uitgevoerd door jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt, bijvoorbeeld vanwege een beperking als autisme of AD(H)D. Zij worden daarbij begeleid door ervaren medewerkers en een jobcoach. Zo doen ze structuur, werkervaring en zelfvertrouwen op om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. Ook creëert MEO zelf zoveel mogelijk betaalde werkplekken.

De onderneming maakt zich hard voor een arbeidsmarkt waarin een arbeidshandicap geen verschil hoeft te maken, maar waar plek is voor iedereen. MEO biedt maatwerk aan opdrachtgevers, maar ook aan collega’s, zodat die hun talenten kunnen ontdekken en benutten. Om bewustwording te creëren, draagt de organisatie bij aan innovatieve projecten die kansen bieden aan mensen met een beperking. Zo wil MEO niet alleen een dienstverlener, maar ook een voorbeeld zijn.

Bekijk de video van MEO: