The Colour Kitchen


Sector:Horeca

 

Over The Colour Kitchen

The Colour Kitchen is een professioneel en commercieel hospitality concept met een groot maatschappelijk hart. Wij willen samen met onze gasten en onze partners het verschil maken door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt een nieuwe kans te bieden. Dat doen wij in onze horecabedrijven, op onze bedrijfscatering locaties en tijdens onze partycatering activiteiten.

The Colour Kitchen is dagelijks bezig met het opleiden, begeleiden en trainen van mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Colour your Dreams programma stoomt leerlingen in een jaar tijd in de praktijk klaar voor een baan in de horeca. Na een jaar hard werken gaan onze TCK young professionals aan de slag. De intensieve begeleiding, het directe contact met gasten en opdrachtgevers en het diploma zorgen ervoor dat onze leerlingen als volwaardige horecaprofessionals aan de slag kunnen en weer deel uitmaken van de arbeidsmarkt!

The Colour Kitchen heeft At Work locaties door heel het land: van Hardenberg tot aan Alkmaar en van Utrecht tot aan Breda en horeca locaties in Utrecht en Amsterdam. Een sociale onderneming die toch ook 100 procent commercieel is.