Visschedijk BV


Sector:Zakelijke Dienstverlening

 

Over Visschedijk BV

Elke centimeter van onze organisatie richt zich op het ontzorgen van klanten en op goed werkgeverschap voor onze medewerkers. Visschedijk heeft de ambitie klanten en medewerkers met elkaar te verbinden. De basis daarvoor wordt gevormd door ons vakmanschap, maar ook ons oog voor de maatschappij is een onmiskenbare factor. Hierin de optimale balans vinden is ons ultieme doel.

Visschedijk is een actief lerende organisatie die haar dienstverlening steeds proactief verbetert. In onze organisatie krijgen medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen en met plezier hun werk te doen. We innoveren door te luisteren naar onze klanten en zo oplossingen te faciliteren en maatwerk te leveren. Dat alles doen we vanuit een sociaal-maatschappelijk karakter.

Ons sociaal maatschappelijk karakter maken we onder meer aantoonbaar met onze PSO-certificering op Trede 3 -30+ niveau. Dit getuigt ervan dat wij op duurzame wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. PSO Nederland noemt ons zelfs een ‘inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen’.