Visschedijk BV Hengelo


Sector:Zakelijke Dienstverlening

 

Over Visschedijk BV – vestiging Hengelo

De focus binnen onze organisatie richt zich op klanten en medewerkers. Visschedijk heeft de ambitie klanten en medewerkers te verbinden, met ons vakmanschap als basis en met oog voor onze maatschappij. Hierin de optimale balans vinden is ons ultieme doel.

Visschedijk maakte de afgelopen tijd diverse ontwikkelingen door. Zo mochten wij de Prestatieladder Socialer Ondernemen op de hoogst haalbare trede in ontvangst nemen. Dit onderstreept onze sociale meerwaarde.

Betrokken, gemotiveerde, vitale en vakkundige medewerkers maken het verschil in onze markt. Het ontwikkelen van onze medewerkers is daarmee een basisvoorwaarde voor succes. Aandacht voor onze medewerkers, zowel professioneel als persoonlijk creëert binding met onze organisatie en zal leiden tot een hogere tevredenheid en betrokkenheid.

Over Visschedijk Facilitair

Facilitaire dienstverlening wordt traditioneel vanuit de verschillende diensten (schoonmaak, catering, hoveniersdiensten, receptie/ beveiligingsdiensten etc.) georganiseerd en gecoördineerd. Vanuit een analyse van de huidige en gewenste situatie wordt de facilitaire behoefte vanuit een 0-situatie bepaald. Deze aanpak levert, zowel in financiële als kwalitatieve zin grote voordelen op.

Over Visschedijk Catering

Vakmanschap, representativiteit en betrouwbaarheid kenmerken de werkwijze van Visschedijk Catering. Ook op locatie. Beleving staat daarbij centraal. Wij werken met natuurlijke, smaakvolle en kleurrijke kwaliteitsproducten. Laat u verrassen door het plezier dat onze medewerkers uitstralen. Ons vakmanschap vertaalt zich naar een passende invulling voor uw situatie.

Over Visschedijk Schoonmaak

Werken met én voor mensen aan een schone en prettige werk- en leefomgeving. Onze mensen kunnen goed luisteren. En blinken uit in maatwerk. Maar wat ons echt zo goed maakt, zijn onze schoonmakers. Zij zorgen ervoor dat uw pand er vlekkeloos uitziet. Zoals wij dat afgesproken hebben.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin