Visschedijk Facilitair


Sector:Zakelijke Dienstverlening

 

Over Visschedijk Facilitair

Elke centimeter van onze organisatie richt zich op het ontzorgen van klanten en op goed werkgeverschap voor onze medewerkers. Visschedijk heeft de ambitie klanten en medewerkers met elkaar te verbinden. De basis daarvoor wordt gevormd door ons vakmanschap, maar ook ons oog voor de maatschappij is een onmiskenbare factor. Hierin de optimale balans vinden is ons ultieme doel.

Visschedijk is een actief lerende organisatie die haar dienstverlening steeds proactief verbetert. In onze organisatie krijgen medewerkers de ruimte om zich te ontwikkelen en met plezier hun werk te doen. We innoveren door te luisteren naar onze klanten en zo oplossingen te faciliteren en maatwerk te leveren. Dat alles doen we vanuit een sociaal-maatschappelijk karakter.

Ons sociaal maatschappelijk karakter maken we onder meer aantoonbaar met onze PSO-certificering op Trede 3 -30+ niveau. Dit getuigt ervan dat wij op duurzame wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. PSO Nederland noemt ons zelfs een ‘inspirerend voorbeeld voor andere bedrijven die socialer willen ondernemen’.

Visschedijk Facilitair

Facilitaire dienstverlening op z’n Visschedijks ontzorgt van A tot Z. Het is dienstverlening die aansluit bij uw wensen, eisen en omstandigheden, die gestoeld is op vakkennis en ervaring, die meebeweegt met uw behoefte(n) en die zich kan meten met de besten. Om al deze beloften waar te maken starten we elke opdracht met een analyse van de huidige en gewenste situatie en werken we uitsluitend met enthousiaste vakmensen die het normaal vinden om een stap extra te zetten voor een nog beter resultaat.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin