Visschedijk Schoonmaak


Sector:Zakelijke Dienstverlening

 

Over Visschedijk Schoonmaak

De focus binnen onze organisatie richt zich op klanten en medewerkers. Visschedijk heeft de ambitie klanten en medewerkers te verbinden, met ons vakmanschap als basis en met oog voor onze maatschappij. Hierin de optimale balans vinden is ons ultieme doel.

Visschedijk maakte de afgelopen tijd diverse ontwikkelingen door. Zo mochten wij de Prestatieladder Socialer Ondernemen op de hoogst haalbare trede in ontvangst nemen. Dit onderstreept onze sociale meerwaarde.

Betrokken, gemotiveerde, vitale en vakkundige medewerkers maken het verschil in onze markt. Het ontwikkelen van onze medewerkers is daarmee een basisvoorwaarde voor succes. Aandacht voor onze medewerkers, zowel professioneel als persoonlijk creëert binding met onze organisatie en zal leiden tot een hogere tevredenheid en betrokkenheid.

Over Visschedijk Schoonmaak

Visschedijk is dé landelijke schoonmaakorganisatie voor uw kantoor, zorginstelling, school, winkel of industriële omgeving. We zijn niet alleen professioneel, vernieuwend en hardwerkend, maar ook vriendelijk, gedreven en maatschappelijk betrokken. Groot genoeg om kwaliteit te leveren, klein genoeg voor echt persoonlijk contact.

Deel dit bericht
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin