Proeferij in Drechtsteden mooi concept


Op 15 februari was Assembly Partner in Dordrecht ‘the place to be’ voor werkzoekenden met een beperking en werkgevers in de arbeidsmarktregio Drechtsteden.

Hier vond de ‘Proeferij’ plaats, bedoeld om in een informele setting en ontspannen sfeer de talenten van de werkzoekenden aan werkgevers te laten zien.

De middag startte met een interview met Peter Heijkoop, regio-portefeuillehouder, en gastheer Peter Hobbelen van Assembly Partner, die ook twee werknemers over hun werk liet vertellen.

Proeferij

Daarna ging de Proeferij van start. Die bestond uit een carrousel van acht tafels, waar werkgevers en werkzoekenden in een ontspannen sfeer konden netwerken. Aan de hand van bijvoorbeeld een kwaliteitenspel, het spel Jenga of een cv-check konden zij met elkaar kennismaken. Ook was er de mogelijkheid om een profielfoto te laten maken, gaf de Kledingbank Zwijndrecht kledingtips en konden men samen hapjes maken, met dank aan Nannings catering. De Proeferij was vooral bedoeld, om de talenten van de werkzoekenden te laten zien en te benoemen.

In de krant

Het was een geweldige opsteker voor de initiatiefnemers – De Normaalste Zaak / 99vandrechtsteden in een uitstekende samenwerking met Baanbrekend Drechtsteden, Werkgevers Drechtsteden, Werkbank Drechtsteden en Hestia Werkt – en iedereen die hierbij betrokken was, dat het AD een paginagroot artikel wijdde aan dit evenement
De journalist verwoordde het zo: “In hun beperking schuilt soms juist de kwaliteit”.

Meer weten?

Wie meer informatie wil over de 99vanDrechtsteden kan terecht op 99vandrechtsteden.nl of contact opnemen met Arie van den Herik, arievandenherik@denormaalstezaak.nl of 06 – 51 50 84 17.

Lees het hele verslag

Deel dit bericht