’t Mannetje en Onbeperkt aan de Slag op de Supportbeurs


Voor wie nog niet gehoord heeft over de Supportbeurs: dit is een belangrijk event voor mensen met een bewegingsbeperking en hun familieleden, begeleiders en mantelzorgers. Daarnaast is dit event er ook voor professionals, zoals ergotherapeuten, indicatiestellers, zorginkopers en wijkverpleegkundigen.

Zij doen nieuwe informatie en inspiratie op, omarmen (support)innovaties en doen actief mee met workshops en andere activiteiten. Nergens vind je zo’n veelzijdig aanbod in hulpmiddelen voor mobiliteit en vervoer, sport en vrije tijd en wonen en domotica als op de SupportBeurs. Het is waarschijnlijk het enige event waar je zonder rolstoel of ander hulpmiddel in de minderheid bent!

Ook dit jaar vond het event plaats in de Jaarbeurs Utrecht, van woensdag 30 mei tot en met zaterdag 2 juni. Onder de vele exposanten waren er ook twee bekenden van onze “99”: ’t Mannetje en Onbeperkt aan de Slag.

’t Mannetje had een prachtige stand, waar de nieuwste aangepaste fietsen werden getoond en door belangstellenden uitgetest konden worden. Het plezier waarmee men dat testen deed valt niet in woorden te vatten. Je moet het gezien hebben! Ook de stand-bemanning was erg enthousiast en sjeesden samen met belangstellenden op de nieuwste modellen door de Jaarbeurs heen.

Onbeperkt aan de Slag was aanwezig met de inmiddels bekende Onbeperkt Taxi als blikvanger. Verder was er een informatiestand en werd er een workshop en een (drukbezochte) Meet & Greet Special georganiseerd!

Deel dit bericht