U-Stal


Waarom heeft uw bedrijf de ambitie om inclusiever te ondernemen?

U-Stal is primair dienstverlener en werkgever voor fietsmobiliteit. Hoogstaande fietsdienstverlening (fietsen stallen, repareren, verhuren, veilen en handhaven) en doelgroepen met een achterstand op de arbeidsmarkt staan centraal.

Wat is uw kennis en ervaring op het gebied van inclusief ondernemen?

U-Stal is gericht op ontwikkeling van de fietsmobiliteit, haar klanten en haar medewerkers. Met o.a. de Fietsersbond, Prorail, Utrecht en NS stond U-Stal aan de wieg gestaan van de NS-OV-Fiets.

Voor medewerkers wordt doorstroom actief ingezet. Allereerst om medewerkers zo duurzaam mogelijk verder te brengen op de arbeidsmarkt, maar ook om ruimte te creëren voor nieuwe medewerkers en de fietsenvakhandel te voorzien van door de Tweewieler Academy (BOVAG) certificeerde medewerkers.

Wat is uw behoefte op het gebied van inclusief ondernemen?

Als iedere ondernemer hebben wij behoefte aan klanten, ‘launching customers’ en partners voor innovaties. Qua medewerkers staan wij altijd open voor een gesprek met gemotiveerde kandidaten. Van de rijksoverheid verwachten wij implementatie van de Europese richtlijn om aanbestedingen voor te behouden aan bedrijven met minimaal 30% mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en een Social Value Act (UK 2013).

Deel dit bericht