Word partner


Wilt uw organisatie ook (meer) gebruikmaken van de diversiteit aan talenten en vermogens van mensen en meebouwen aan een arbeidsmarkt die kansen biedt aan iedereen die kan en wil werken? We stimuleren en inspireren elkaar onderweg naar een arbeidsmarkt voor iedereen.


8 goede redenen om partner te worden van De Normaalste Zaak

 1. U komt in contact met andere werkgevers.
 2. U doet inspiratie op en deelt kennis tijdens bijeenkomsten en workshops.
 3. U krijgt de mogelijkheid om in dialoog te gaan met politiek en (lokale) overheid voor uitvoerbaar beleid en wet- en regelgeving.
 4. U werkt met andere werkgevers aan praktische oplossingen vanuit werkgeversperspectief, zoals de vindbaarheid van kandidaten.
 5. U kunt gebruikmaken van onze helpdesk.
 6. U bent zichtbaar als inclusieve werkgever via uw partnerpagina op onze site.
 7. U geeft niet alleen invulling aan uw eigen MVO-doel en aan eigentijds goed werkgeverschap, maar ook aan de Participatiewet en brede inclusie in het algemeen.
 8. U heeft toegang tot de verschillende activiteiten binnen ons netwerk.

Wat vragen wij van onze partners?

 1. Het partnerschap is kosteloos, maar niet vrijblijvend. We verwachten van partners een bijdrage aan het netwerk door actief kennis en ervaring te delen en op te treden als ambassadeur.
 2. De Normaalste Zaak is een netwerk van bedrijven en organisaties, die inclusief werkgever zijn of eraan werken om dat te worden. Als u partner wordt, stemt u ermee in dat wij uw contactgegevens delen binnen ons netwerk.
 3. U bent van harte welkom wanneer uw organisatie zelf inclusiever wil worden. Het netwerk is niet bedoeld voor organisaties met enkel commerciële doelstellingen op dit thema.