WSP Zuid-Kennemerland en IJmond: hét aanspreekpunt voor werkgevers


Steeds meer ondernemers en bedrijven weten de weg naar het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond (WSP) te vinden. Zij kunnen hier onder andere terecht voor arbeidsbemiddeling, maar ook voor vragen over leren en werken, faillissementen en arbeidsjuridische zaken.

De economie trekt aan. Dat is goed nieuws. Maar waar vinden werkgevers personeel om aan de toenemende vraag te voldoen? Het WSP ondersteunt graag met een groot aanbod van gemotiveerde kandidaten.

Sommige kandidaten kunnen een extra steuntje in de rug gebruiken om weer aan de slag te gaan. In veel gevallen kan het WSP daarin ondersteunen. Als werkgever kunt u gebruik maken van financiële voordelen, voorzieningen en diensten die het aantrekkelijk maken om met onze kandidaten in zee te gaan. Dit kan leiden tot oplossingen voor uw personeelsvraagstukken waar u zelf nog niet aan hebt gedacht. Zo helpen wij u niet alleen aan kandidaten, maar ook bij sociaal ondernemen (bijvoorbeeld in het kader van de Participatiewet).

Het WSP maakt gebruik van een groot regionaal netwerk. Samen met gemeenten, re-integratiebureaus, Onbeperkt aan de Slag en De 99vanZuid-Kennemerland & IJmond organiseren zij activiteiten om werkgevers met werkzoekenden in contact te brengen. Zo ondersteunen wij werkgevers bijvoorbeeld om invulling te geven aan de Participatiewet. Veel werkgevers zijn u al voorgegaan, zoals NS Stations, Dekamarkt supermarkten, Albert Heijn, TataSteel, Spaarnelanden en Schiphol.

Het WSP heeft naast kandidaten kennis van uw branche én biedt ondersteuning en advies bij het aanvragen van subsidies en regelingen. Wilt u weten wat het WSP voor ú kan betekenen? Neem dan contact op voor een persoonlijk gesprek met een van de adviseurs.

Het WSP is telefonisch bereikbaar op 088 – 501 91 91, of per e-mail via wsp-zuidkennemerland@uwv.nl. De dienstverlening is kosteloos.

Kijk voor meer informatie op de site van WSPteam.