3Tac BV


Sector:Industrie

 

Over 3Tac

3Tac is al 20 jaar toonaangevend op het gebied van creatieve en innovatieve lichtreclame. Ons ervaren en vakkundige team helpt u graag bij het bedenken, vormgeven en uitvoeren van uw reclameverlichting. Ons systeem van gestapelde ervaring zorgt er voor dat wij het hele scala aan reclameverlichting, van traditionele neonverlichting tot moderne LED reclameborden, kunnen maken.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Bij 3TAC staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel. Het is binnen de organisatie van groot belang dat er naast het teruggeven aan de maatschappij en het milieu, ook aandacht wordt besteed aan mensen die meer moeite hebben om een baan te vinden.

We kijken bij het vullen van een functie binnen het bedrijf goed naar het aanbod, en of deze functie gevuld kan worden door personen met een kwetsbare positie op de arbeidsmarkt. Op het moment dat we een werkzoekende uit deze groep aannemen zorgen we ervoor dat dit personeelslid uitgebreide begeleiding krijgt en net dat beetje extra aandacht dat nodig is om hen zonder moeite te laten meedraaien in de organisatie.
Wat wij ook merken, is dat mensen met een zwakkere positie op de arbeidsmarkt soms zelfs beter aansluiten op een baan. Wij hebben gemerkt dat sommige mensen zo goed aansluiten op bepaald werk dat het juist interessant is om naar deze groep werkzoekenden te kijken.

Op dit moment heeft 20% van onze werknemers een zwakkere positie op de arbeidsmarkt. Dit kan iemand die zijn die gere-integreerd is, of iemand met een vorm van autisme. Wij vinden dat deze mensen een kans verdienen. Daarnaast brengt het begeleiden en intensief samenwerken met verschillende mensen ons team weer dichter bij elkaar.

In de toekomst zullen we blijven kijken naar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt om onze vacatures te vullen. Wij hebben zelf ondervonden hoeveel meerwaarde dit op verschillende vlakken heeft voor ons bedrijf.