Amigo Plant


Sector:Landbouw en Visserij

 

Over Amigo Plant

Amigo Plant is een kwekerij met meer dan 20 hectare kas verspreid over meerdere locaties in Nederland en Portugal. Op de kwekerijen worden meer dan 60 soorten Succulenten (vetplanten) geteeld in diverse potmaten. Het brede en betrouwbare assortiment wordt afgezet aan de professionele handel: groothandelsbedrijven (cash&carry), tuincentra, bloemisten en retailers. Enkele belangrijke producten zijn: Echeveria, Crassula, Haworthia, Aloë en Kalanchoë (actiematig voor Pasen).

Ook worden er vele pot-plantcombinaties en arrangementen gemaakt, die aansluiten bij allerlei feestdagen en de diverse jaargetijden. Door de optimale omstandigheden op onze teeltlocatie in Portugal, kunnen we jaarrond de best mogelijke kwaliteit garanderen voor onze producten. Zelfs in de winterperiode zal uw succulentenpresentatie er zo op z’n best bijstaan.

Zo zorgt Amigo Plant het gehele jaar door voor een zuidelijke sfeer op vele vensterbanken in huis en kantoor en voor een mediterraan gevoel op eigen terras of patio. De missie van Amigo Plant is dan ook om trendy vetplanten van hoge kwaliteit op de markt te zetten – tegen een betaalbare consumentenprijs.